Borrelhapjes | Prijs |
---|---|
Diverse luxe hapjes | € 39,50 per 25 stuks |
Diverse luxe hapjes | € 72,- per 50 stuks |
Diverse luxe hapjes | € 137,- per 100 stuks |
Huzaren – visschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, mosseltjes, Noorse garnalen, roze zalm, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 13,50 per persoon |
Huzaren – vleesschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, kipfilet, cervelaat, asperge-hamrolletje, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 12,- per persoon |
Vleesschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, Ardennerham met meloen, fricandeau, kipfilet, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 15,50 per persoon |
Hors d’oeuvre Variété | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, fricandeau, kipfilet, rode/ gerookte zalm, Hollandse garnalen, opgemaakt met rauwkost, fruit, cocktailsaus. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 19,50 per persoon |
Hors d’oeuvre Royal | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, fricandeau,rode/gerookte zalm. Hollandse garnalen, gerookte paling, krab, opgemaakt met rauwkost en fruit. cocktailsaus, komkommermousse. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 22,- per persoon |
Snacktafel, vanaf 15 personen | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, gevulde tomaat, asperge-hamrolletje, fricandeau, mini worsten- of saucijzenbroodjes, drumsticks, gehaktballetjes, Ardennerham met meloen. Een visschotel met diverse garnalen, makreel, mosselen en een vlechtboord met haring. Diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. | € 22,- per persoon |
Uitbreidingen snacktafel | Prijs |
Saté met saus | € 5,- per persoon |
Ragout | € 6,50 per persoon |
Gehaktballetjes in een zoetzure saus | € 5,- per persoon |
Soep naar keuze | € 6,50 per persoon |
Koud buffet | Prijs |
Hors d’oeuvre rijk gegarneerd met gevulde eieren, asperge-hamrolletjes, Ardennerham met meloen, rauwkost en fruit. Een vleesschotel opgemaakt met o.a. kipfilet, fricandeau en diverse vleeswaren. De visschotel bestaat uit Hollandse garnalen, rode/gerookte zalm, krab en gerookte paling. Diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. | € 22,- per persoon |
Koud buffet (uitgebreid) | Prijs |
Dit buffet is een rijke samenhang van diverse schitterende hors d’oeuvre. Gegarneerd met tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen. De vleesschotel/ plank is schitterend opgemaakt een daarbij passend garnituur. Ardennerham met meloen, een patéschotel met diverse sausjes en kip naar uw keuze. Het visarrangement bestaat uit haring, paling, Hollandse garnalen, krab, rode/gerookte zalm en mosselen. Daarnaast vindt u een rauwkostsalade, diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. Tot slot treft u bij dit uitgebreide buffet een bokaal met (vers) fruit. | € 26,- per persoon |
Uitbreidingen buffetten | Prijs |
Verse hele Schotse zalm met saus | € - op aanvraag |
Extra gerookte paling, zalm, krab of haring | € 7,- per persoon |
Warme beenham in honingmosterdsaus | € 5,- per persoon |
Bavarois met room en vruchten | € 5,- per persoon |
U kunt deze producten direct online bestellen via onze website.