Barbecue pakket bestellen

Zodra het beter weer wordt, is het de hoogste tijd om een barbecue pakket te bestellen. Met heerlijk vlees en ander lekker eten is het extra genieten tijdens een barbecue. Dit lekkere vlees kunt u kopen bij Barbeque Jochems. Wij leveren uitgebreide bbq-pakketten met vlees, salades, sauzen en andere lekkernijen. Dit doen wij in de omgeving van Oudenbosch waar onze slagerij gevestigd is.

Kom uw barbecue pakket bestellen!

Onze bbq-pakketten zijn gevuld met heerlijk eten. Als u iets niet lekker vindt, ergens allergisch voor bent of nog wat extra’s wil, is dat geen probleem. U kunt zelf uw eigen bbq-pakket samenstellen bij ons. Dit kunt u doen op onze website. Vervolgens kunt u het desbetreffende pakket online bestellen. Als u bestelling geplaatst is, gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. Al ons vlees wordt op verantwoorde en hygiënische manier bereid. Hiervoor hebben wij eerder al het HACCP-certificaat ontvangen. Aan het pakket wordt ook een barbecue met gas toegevoegd. Deze is gratis wanneer u besteld voor 15 personen of meer.

Gemakkelijk thuisbezorgd

U hoeft het bbq-pakket dat u besteld heeft niet zelf op te halen. Wij bezorgen deze gewoon bij u thuis. Dit is gratis in een straal van 10 kilometer van Oudenbosch. Daarbuiten betaalt u bezorgkosten. Als u verder nog vragen heeft, kunt u ons altijd even opbellen. Wij zijn bereikbaar via (06) 13 31 49 62. Wij hopen dat u snel een barbecue pakket komt bestellen bij ons.

Ook veel bekeken:

Bbq aan huis Brabant | Bbq pakket bezorgen | Buffet laten bezorgen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze specialiteiten

  • Bezorgservice
  • Groot assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Zelf samenstellen