Bbq feest op locatie Brabant

Voor een gezellig en smakelijk bbq feest op locatie in Brabant bent u aan het juiste adres bij Barbeque Jochems. Onze slagerij in Oudenbosch heeft zich gespecialiseerd in het organiseren van barbecues. Wij bieden een ruim assortiment van verschillende bbq pakketten en vleespakketten. Deze leveren wij gratis thuis af wanneer u in een straal van 10 km van Oudenbosch woont. U betaalt niets voor de barbecue wanneer op uw feest meer dan 15 personen aanwezig zijn.

Organiseer uw eigen bbq feest op locatie in Brabant!

Als u in de zomer een feestje wilt geven, is een bbq feest perfect. Met het lekkere weer is het heerlijk om buiten te genieten van lekker eten en een aangenaam drankje. Barbeque Jochems helpt u bij het organiseren van uw ideale bbq feest. U kunt bij ons kiezen tussen verschillende types bbq pakketten:

  • Bbq-pakket 1 met hamburgers, worstjes, sjaslicks, drumsticks en speklapjes;
  • Bbq-pakket 2 met speklapjes, varkensfilets of procureurlapjes, hamburgers of worstjes, kipfilets en kipsaté.
  • Bbq-pakket luxe met speklapjes, biefstukjes, eigen gemaakte sjaslicks, kipfilets en kipsaté.

Bij deze pakketten worden ook salades, sauzen, rauwkost, fruit, stokbrood en kruidenboter meegeleverd. U ontvangt van ons ook een barbecue, gas en indien mogelijk borden, bestek en glaswerk. Als u ook de aankleding van uw feestje aan ons wilt overlaten, is dat geen enkel probleem. Wij kunnen voor u tenten en tafels plaatsen. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om de bediening door ons te laten uitvoeren. Zo hoeft u verder zelf niets meer te doen.

Schakel onze hulp nu in!

Heeft u interesse in één van onze bbq pakketten en onze mogelijkheden voor de aankleding van en de bediening op uw bbq feest, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via (06) 13 31 49 62. Als u zeker weet wat u wilt bestellen voor uw bbq feest op locatie in Brabant, kunt u dit doen via onze bestelpagina. Wij helpen u graag om een fantastisch bbq feest op locatie in Brabant te organiseren.

Ook veel bekeken:

Bbq feest organiseren Brabant | Gourmetschotel bestellen | Barbecue pakket bestellen

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Onze specialiteiten

  • Bezorgservice
  • Groot assortiment
  • HACCP gecertificeerd
  • Zelf samenstellen