Te bestellen vanaf minimaal 4 personen.
Borrelhapjes | Prijs |
---|---|
Diverse luxe hapjes | € 40,50 per 25 stuks |
Diverse luxe hapjes | € 73,- per 50 stuks |
Diverse luxe hapjes | € 138,- per 100 stuks |
Huzaren – visschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, mosseltjes, Noorse garnalen, roze zalm, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 15,- per persoon |
Huzaren – vleesschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, kipfilet, cervelaat, asperge-hamrolletje, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 13,50 per persoon |
Vleesschotel | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, Ardennerham met meloen, fricandeau, kipfilet, opgemaakt met rauwkost en fruit. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 17,- per persoon |
Hors d’oeuvre Variété | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, fricandeau, kipfilet, rode/ gerookte zalm, Hollandse garnalen, opgemaakt met rauwkost, fruit, cocktailsaus. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 21,- per persoon |
Hors d’oeuvre Royal | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, asperge-hamrolletje, fricandeau,rode/gerookte zalm. Hollandse garnalen, gerookte paling, krab, opgemaakt met rauwkost en fruit. Cocktailsaus. Stokbrood incl. kruidenboter. | € 23,50 per persoon |
Snacktafel, vanaf 15 personen | Prijs |
Huzarensalade, gevulde eieren, gevulde tomaat, asperge-hamrolletje, fricandeau, mini worsten- of saucijzenbroodjes, drumsticks, gehaktballetjes, Ardennerham met meloen. Een visschotel met diverse garnalen, makreel, mosselen en een vlechtboord met haring. Diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. | € 23,50 per persoon |
Uitbreidingen snacktafel | Prijs |
Saté met saus | € 5,50 per persoon |
Ragout | € 7,- per persoon |
Gehaktballetjes in een zoetzure saus | € 5,50 per persoon |
Soep naar keuze | € 6,50 per persoon |
Koud buffet | Prijs |
Hors d’oeuvre rijk gegarneerd met gevulde eieren, asperge-hamrolletjes, Ardennerham met meloen, rauwkost en fruit. Een vleesschotel opgemaakt met o.a. kipfilet, fricandeau en diverse vleeswaren. De visschotel bestaat uit Hollandse garnalen, rode/gerookte zalm, krab en gerookte paling. Diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. | € 23,50 per persoon |
Koud buffet (uitgebreid) | Prijs |
Dit buffet is een rijke samenhang van diverse schitterende hors d’oeuvre. Gegarneerd met tomaatjes gevuld met Hollandse garnalen. De vleesschotel/ plank is schitterend opgemaakt een daarbij passend garnituur. Ardennerham met meloen. Het visarrangement bestaat uit haring, paling, Hollandse garnalen, krab, rode/gerookte zalm en mosselen. Daarnaast vindt u een rauwkostsalade, diverse sausjes, stokbrood incl. kruidenboter. Tot slot treft u bij dit uitgebreide buffet een bokaal met (vers) fruit. | € 27,50 per persoon |
Uitbreidingen buffetten | Prijs |
Extra gerookte paling, zalm, krab of haring | € 8,- per persoon |
Warme beenham in honingmosterdsaus | € 5,50 per persoon |
Bavarois met room en vruchten | € 5,50 per persoon |
U kunt deze producten direct online bestellen via onze website.